1 ВЕРЕСНЯ 2016

1 ВЕРЕСНЯ – День знань – особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

1 вересня 2016 року у  Дніпродзержинському комерційному технікумі Дніпродзержинського державного технічного університету відбувся День знань.

На свято знань на подвір’ї технікуму збирається уся студентська громада. Лунає музика, чути слова привітання,радісні відгуки зустрічі з друзями. Незабаром прозвучать позивні, що проголосять початок свята.

Святковий захід  розпочався з урочистого звучання Гімну України , а святкова програма та привітання були спрямовані на патріотичне єднання усіх і кожного зокрема.

У святковий день особливо приємно вітати першокурсників, нове поповнення, для яких сьогодні відкриваються двері Дніпродзержинського комерційного технікуму ДДТУ.

1

В цей день, першокурсники познайомились зі своїми класними керівниками. Кураторами груп цього року стали: Григор’єва Оксана Миколаївна,  Шевченко Ольга Володимирівна, Владарчик Юлія Володимирівна, Вільхова Олена Леонідівна, Татаренкова Юлія Василівна, Пономаренко Світлана Миколаївна.

Свято знань відкрила в.о. директора технікуму Іванова Олена Анатоліївна . У своїй промові вона привітала першокурсників з важливим початком та побажала успіхів у досягненні поставленої мети. А педагогічному колективу висловила найщиріші слова подяки за їхню мудрість і великодушність та побажала наснаги на весь новий навчальний рік.

2

Багато слів вітань були адресовані першокурсникам  від голів циклових комісій випускаючих спеціальностей.

3

Виступ голови циклової комісії обліково-економічних дисциплін

Пономаренко Світлани Миколаївни

4

Виступ голови циклової комісії технологічних дисциплін

Куропятник Ольги Віталіївни

5

Виступ голови циклової комісії товарознавчих дисциплін

Коновалової Ольги Борисівни

Після оголошення традиційної студентської присяги лідери студентського парламенту Журба Ганна та Кобець Микола вручили  першокурсникам символічний студентський квиток.

6

 

 

7

 

 

8

Музичні вітання присутнім дарували як студенти старших курсів так і першокурсники

9

Традиційний « перший дзвоник» закликав студентів технікуму до аудиторій на перший урок на тему: «Щоб у серці жила Україна: до 25 річчя незалежності України» »

12

Свято закінчилося. Дорогі студенти ! Відкривайте з радістю для себе  двері технікуму! Тепер ви теж повноправні жителі студентської родини! Нехай ваше життя у ньому буде яскравим та радісним! Хай щастить!