ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ 2016

Перший тиждень жовтня дарує нам радісне свято – День працівників освіти! З цієї нагоди 30 вересня 2016 року у спортивній залі Дніпродзержинського комерційного технікуму Дніпродзержинського державного технічного університету відбулося свято «Ти – учитель, ти – сіяч недремний і невтомний, мудрий садівник».

1

Це свято викладачів, майстрів виробничого навчання, які допомагають студентам закріпити теоретичні знання на практиці, секретаря, лаборантів та технічного персоналу, які роблять храм науки чистими і світлими.

Також 30 вересня є професійним святом працівників бібліотеки. Слова «книга» й «освіта» тотожні, і саме бібліотекарі, як берегині людської мудрості, що дарують зерна знань всім, хто їх потребує. Тож бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

З вітальним словом до працівників Дніпродзержинського комерційного технікуму звернулась директор Я. М. Черненко. За сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до своїх обов‘язків та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти були нагороджені грамотами.

2

3

4

5

6

7

8

9

Приємний настрій та дружну атмосферу створювали талановиті студенти технікуму, які вітали працівників закладу авторськими віршами, піснями, жартівливими відеофільмами, сценкою та танцями.

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

Кожна людина, яка народжується, створена для добра,  для того, щоб залишити після себе слід на землі, слід  у серцях людей. А добро, звичайно, не приходить саме по собі, його треба творити, плекати, ростити. Саме таке покликання мають викладачі нашого технікуму – люди з великим досвідом, серцем і душею. Шановні викладачі, зі святом Вас!