День Студента 2016

Міжнародний день студента – найбільш очікуване свято в студентському житті. У нашому технікумі традиційно воно відзначається весело і яскраво.

У цьому році організація урочистих заходів до Дня студента була покладена на дві групи першого курсу – ВХП – 16-1/9 та ВХП – 16/кр (куратори груп : Пономаренко С.М. та Вільхова О.Л.).

В цей день заняття проходили у формі самоврядування. Знайшлось багато бажаючих випробувати себе в ролі викладача.

Напередодні свята поверхи навчального закладу були прикрашені для створення святкового настрою. На об’яві зазначалась програма заходів. Серед зрозумілих пунктів програми святкування, значився інтригуючий напис «Квест: у пошуках істини». У квесті брали участь багато студентів, охочих випробувати себе у кмітливості та винахідливості. І він-таки був вельми цікавий!

О 9:10 розпочався квест. Дві команди «Черепашки» та «Жабенята» проходили рівень за рівнем до жаданої перемоги.

1

 

2

Вітаємо обидві команди, які пройшли до фіналу, отримавши призи та незабутні враження!

3

Святковий концерт розпочався традиційно в спортивній залі. Було привітання директора технікуму, нагородження грамотами і подяками студентів, що мали досягнення у навчанні, спорті.

4

Всіх порадував виступ  студентських пар з різних груп із зворушливим вальсом.

5

Валентина Панкратова (студентка 1 курсу) має чарівний голос.

6

Роздольський Єгор (студент 2 курсу) декламує свій вірш із непростою темою.

7

Микола Сичевий (студент 1 курсу) склав вірш до цього свята.

8

 

А ще наші студенти дуже люблять конкурси й веселі розваги. 10 пар студентів з різних груп випробували себе в різноманітних  конкурсах. Всім було весело, ніхто не сумував. Глядачі аплодували й підбадьорювали учасників.

9

 

10

 

11

Наостанок хотілось побажати всім студентам нашого навчального закладу здійснення мрій у вільній, незалежній Україні. Зі святом!