День відкритих дверей

26 листопада 2016 року у КТ ДДТУ відбулося свято –  День відкритих дверей!

Викладач Коновалова О.Б представила фото та відео презентації спеціальності “Підприємство, торгівля та біржова діяльність”, викладач Неклеса Л.Г. надала вичерпну інформацію про спеціальність “Облік і оподаткування”, а викладач Куропятник О.В. не лише розповіла про спеціальність “Харчові технології”, а й провела майстер-клас по виготовленню та оздобленню кондитерських виробів, якими потім смакували гості.

Викладач Пасічник О.М. організувала з майбутніми студентами комерційного технікуму гру-квест “Будьмо разом!”.

Також школярі та студенти-випускники профільних училищ міста й області, що завітали до навчального закладу у цей день із задоволення приєдналися до запропонованої Управлінням молоді і спорту Дніпропетровської ОДА та ВГО “ПОРУЧ” акції “Крила янгола”, присвяченої вшануванню дітей, життя яких забрав голодомор 1932-1933 років. В рамках цієї акції учасники заходу разом з викладачами КТ ДДТУ розмістили на деревах поряд з навчальним закладом паперових янголів, які були виготовлені студентами-волонтерами технікуму.

Під час спілкування з організаторами заходу всі школярі та студенти-випускники професійних училищ, що були присутні та брали активну участь у Дні відкритих дверей, висловили бажання стати студентами лише Комерційного технікуму Дніпровського державного технічного університету.

І вибір їх виправданий, адже сучасний ринок праці потребує багато кваліфікованих техніків-технологів з технології харчування, товарознавців-комерсантів та спеціалістів з бухгалтерського обліку, яких готує комерційних технікум!

Тому, запрошуємо всіх бажаючих стати студентами КТ ДДТУ та отримати професії, які дають 100% працевлаштування й можливість кар’єрного росту!

1

2

3

4