ДЕНЬ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ 2017

День  Європи в Україні активно й масштабно відзначається у Комерційному технікумі ДДТУ.

Для поширення інформації про європейську спільноту розроблено  цикл заходів, згідно з яким у  навчальних групах  проводяться тематичні бесіди,  інформаційні лекції, виховні години, віртуальні екскурсії по визначним місцям європейських держав, організовуються тематичні виставки тощо.

Так, студенти   спеціальності «Харчові технології» презентували виставку плакатів на тему: «Національні кухні європейських країн», завдяки якій кожен має можливість познайомитися з рецептами найпопулярніших фірмових страв традиційних кухонь багатьох країн Європи.

22 травня 2017 року голова та представники студентського парламенту технікуму  Плітинець Кристина, Неділько Дарина та Горбонос Анастасія за сприяння кураторів студентського парламенту Яльницької Г.Ю. та Пасічник О.М. організували й провели інформаційну годину на тему: «Святкування Дня Європи».

Студенти запропонували до уваги першокурсників  пізнавальну  розповідь про  історію виникнення свята Дня Європи, традиції його відзначання в європейських державах,  в різних регіонах України й у нашому рідному місті Кам’янському. Цікавим доповненням стала тематична відео- та фото презентація, підготовлена самими студентами. Наприкінці заходу студенти – парламентарі провели захоплюючу інтелектуальну гру «Що я знаю про Європу?», в якій взяли участь студенти груп ВХП – 15 – 2/9, ВХП – 16- 2/9 та ТК – 16 – 1/9 разом зі своїми кураторами.

Учасники жваво відповідали на питання, демонструючи  свою зацікавленість й поінформованість.

Дякуємо за підтримку в організації та проведенні  заходів адміністрації технікуму!

Студентський парламент КТ ДДТУ!

SAM_6168

SAM_6156

SAM_6169

SAM_6151

SAM_6149

SAM_6163

SAM_6153