ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У КТ ДДТУ!

 28 жовтня 2017 року у Комерційному технікумі Дніпровського державного технічного університету було проведено перший цього навчального року День відкритих дверей.

Викладачі комерційного технікуму Коновалова О.Б., Куропятник О.В. та Пасічник О.М. гостинно зустрічали майбутніх абітурієнтів.

Голова циклової комісії товарознавчих дисциплін, відповідальний секретар приймальної комісії  Коновалова О.Б. представила фото- та відео презентації спеціальностей  «Підприємництво, торгівля та біржова  діяльність»  й  «Облік і оподаткування», ознайомила присутніх з умовами прийому до ВНЗ у 2018 році,  а голова циклової комісії технологічних дисциплін Куропятник О.В. презентувала спеціальність «Харчові технології».

Викладач іноземної мови Пасічник О.М. провела з майбутніми студентами комерційного технікуму гру-квест, метою якої було не лише розважити учнів, а й надати їм можливість самостійно перевірити свої  знання з української мови, математики, пригадати важливі факти про наш технікум й дізнатись цікаву інформацію про свято Хеллоуін.

Ексклюзивні презентації спеціальностей, розповіді про студентське життя у КТ ДДТУ, інтелектуальна пізнавально-розважальна гра, солодкі подарунки переможцям квесту, смачні частування та тепла атмосфера заходу справили неперевершене враження на присутніх.

Переважна більшість школярів, що відвідали  навчальний заклад у цей день,  висловили бажання стати студентами саме Комерційного технікуму Дніпровського державного технічного університету.

Запрошуємо й Вас отримати якісну та безкоштовну освіту у КТ ДДТУ!

Наступний День відкритих дверей відбудеться 25 листопада 2017 року о 10 годині!

Наша адреса: вул. Коваленка, 10 (навпроти 1 міської лікарні).

Чекаємо на вас!

День відкр.двер

 

 

 

Д.в.д.-3

 

 

 

Д.в.д.-2