ДЕНЬ АБІТУРІЄНТА В КТ ДДТУ

15 травня 2018 р.  в Комерційному технікумі ДДТУ відбувся позачерговий День абітурієнта, організований та проведений  представниками циклової комісії товарознавчо – комерційних дисциплін Зінов’євою Н. П., Коноваловою О. Б, Владарчик Ю. А.,   викладачами комісії гуманітарних та соціально – економічних дисциплін Пасічник О. М.,  Штепою О. М.

На заході були присутні учні 9 класу СЗОШ № 29, для яких студенти групи ТК – 16 – 1/9 під керівництвом викладача Зінов’євої Н. П. підготували та презентували пізнавальну лекцію «Поговоримо про чай».

Викладач  Зінов’єва Н. П.  розповіла учням багато корисної та цікавої інформації про цей чудодійний напій.

Після лекції школярів пригощали чаєм з цукерками та смачними пиріжками, виготовленими майбутніми технологами.

Відповідальний секретар приймальної комісії Коновалова О. Б. надала інформацію про спеціальності  «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Облік і оподаткування» та «Харчові технології», підготовчі курси з української мови та математики, Дні абітурієнта, а також ознайомила присутніх з особливостями  вступної кампанії 2018 року.

Викладач Пасічник О. М. розповіла про участь студентів КТ ДДТУ в предметних олімпіадах, конференціях,  фахових конкурсах, культурно – масових, спортивних заходах технікуму, міста й  регіону, проходження навчальної та виробничої практик, можливості  подальшого навчання у ВНЗ III –  IV рівнів акредитації, працевлаштування випускників технікуму.

Після завершення заходу  учні 9 класу СЗОШ № 29  подякували організаторам за цікаву зустріч й висловили бажання продовжити своє навчання саме в Комерційному технікумі Дніпровського державного технічного університету.

Приєднуйтесь і ви до дружньої родини Комерційного технікуму ДДТУ!

Отримайте якісну та безкоштовну освіту!

Ми гарантуємо  100% працевлаштування!

1

 

 

2

 

 

3

 

 

4

 

 

5