СТУДЕНТСЬКЕ ЖИТТЯ В ГУРТОЖИТКУ

КТ ДДТУ

В гуртожитку Комерційного технікуму ДДТУ щорічно проводиться низка виховних, культурно – масових та розважальних заходів. Серед них «День матері», «Її величність жінка», «Все починається з любові», «Міс Осінь», «Нумо, хлопці!», «Хелоуін» та інші, організатором яких є вихователь гуртожитку Бабенко Н. М.

Студенти КТ ДДТУ, що мешкають у гуртожитку,  із задоволенням приймають участь в організації та проведенні  таких заходів.

Цього навчального року у  конкурсі «Нумо, хлопці!»  змагалися студенти Комерційного технікуму ДДТУ та ПДМК. Наші хлопці виявилися сильнішими і перемогли! Ручинський Віталій підняв гирю вагою 24 кг 25 разів, а Кривослицький Юрій підняв гирю вагою 16 кг 32 рази.

На конкурсі краси й талантів «Міс Осінь – 2017» студентки  Комерційного технікуму ДДТУ та КМК продемонстрували художні, творчі та кулінарні здібності. Журі високо оцінило їх майстерність та винахідливість. Студентка технікуму Задьора Наталія гідно представила свій навчальний заклад. Її танець з Ручинським Віталієм та квіткова композиція вразили не лише журі, а й присутніх у залі.

1 2

 

 

3

4

 

 

5