World Skills International

Міжнародний рух World Skills International — найбільше у світі змагання з професійної майстерності серед учнів, студентів профтехзакладів та закладів вищої освіти, молодих робітників у віці від 18 до 22 років. Конкурс проводиться у Європі та світі кожні два роки. Долучення української молоді до цих змагань сприяє популяризації робітничих професій, професійній орієнтації молоді, а також впровадженню в систему вітчизняної професійної освіти кращих міжнародних досягнень.

В цьому році перший етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності WorldSkills Ukraine в компетенціях «Кулінарне мистецтво» та «Кондитерське мистецтво» проходив у м. Запоріжжі 24-26 жовтня. Місцем проведення став виставковий центр “Казак-Палац”. Роботи учасників оцінювали імениті шеф-кухарі і власники ресторанів.

В компетенції «Кулінарне мистецтво» технікум представила студентка IV курсу групи ВПХ-16-1/9 Москаленко Кристина (керівник Куропятник О.В.), яка у напруженій боротьбі зайняла І місце і отримала золоту медаль. Вітаємо Москаленко Кристину з вагомою перемогою і бажаємо успіхів у ІІ турі, який пройде у м. Київ навесні!